Ocenenie Plus X Award: pečať kvality pre ochrannú obuv uvex 2

Rad ochrannej obuvi uvex 2 znova napĺňa svoj slogan „Pushing the Limits – objavovanie nových hraníc“. Porota zodpovedná za udeľovanie ocenení Plus X Award ocenila modelový rad uvex 2 pečaťami kvality za inováciu, vysokú kvalitu, dizajn, funkčnosť a ergonómiu. Nezávislá odborná porota tým už tretíkrát za sebou ocenila presvedčivú koncepciu výrobkov uvex 2, ktorá má jedinečné miesto na trhu s osobnými ochrannými prostriedkami (OOP).

Hlavný dôraz na ergonómiu

Ťažisko vývoja koncepcie uvex 2 v rámci nového produktového systému OOP uvex i-gonomics spočívalo vo výraznom znížení zaťaženia pohybového ústrojenstva používateľa počas pracovného nasadenia pri zohľadnení ergonomických hľadísk. Toto úsilie malo za následok to, že modelový rad ochrannej obuvi uvex 2 sa stal synonymom mimoriadne nízkej hmotnosti, vynikajúcich tlmiacich vlastností a stability chodidla, ako aj vynikajúceho klimatického pohodlia pri dlhodobom nasadení.

Modelový rad ochrannej obuvi uvex 2 je robustný, no zároveň sa vyznačuje ladnými tvarmi a je určený na použitie v stredne náročných a náročných podmienkach v odvetviach, ako sú energetika, preprava a logistika, chemický priemysel, letiskové služby, remeselná výroba a pomocný stavebný priemysel. Topánky a vysoké topánky majú zvršok vyrobený buď z najmodernejšieho mikrovlákna (trieda ochrany S2 SRC), alebo z vysokokvalitnej kože (S3 SRC) a podošvu z dvojitého polyuretánu.

Ďalšie ocenenia

Ochranná obuv uvex 2, ktorá si zaistila výhru ocenenia IF Gold Award 2016 a zároveň aj titul Special Mention 2016 v rámci ocenenia German Design Award, sa znova ocitla na stupni víťazov, keď získala ocenenie Plus X Award.

Informácie o ocenení Plus X Award

Medzinárodná nezávislá porota tvorená odborníkmi z 25 odvetví, 23 kompetentných strategických partnerov a viac než 600 zúčastnených značiek – to je Plus X Award, aktuálne najväčšia súťaž udeľujúca ocenenia za inovácie v oblasti technológií, športu a životného štýlu. Kandidátmi na ocenenia sú novovyvinuté a inovatívne technológie, mimoriadne dizajnové riešenia, ako aj inteligentné a jednoduché koncepcie ovládania. Aj kritériá ako dobrá ergonómia a ekologické vlastnosti výrobkov, bohatý výber funkcií a použitie vysokokvalitných materiálov a ich vysokokvalitné spracovanie vedú k výrobe udržateľných výrobkov s dlhou životnosťou, a teda sú takisto vhodnými kritériami, na základe ktorých sa udeľujú ocenenia. Ocenenie za inovácie začalo ako projekt na ochranu a posilnenie značky a obchodu, ako aj na zlepšenie orientácie koncových spotrebiteľov, pričom v roku 2016 sme boli svedkami už trinásteho ročníka.

Pozrite si ďalšie informácie o ochrannej obuvi uvex 2: