Ochranné okuliare uvex pheos cx2 presviedčajú prvotriednou kvalitou

Spoločnosť uvex dodáva výbavu úspešným športovcom z celého sveta a každý deň dokazuje, aká dôležitá je správna výbava z hľadiska dosahovania úspechov. Podobne ako v prípade športu, aj všedný pracovný deň kladie neustále nové výzvy pred ľudí aj ich vybavenie. Najlepšie výkony dosahuje aj v tomto prípade ten, kto sa môže spoľahnúť na svoju výbavu a kto je dokonale chránený. Na takýchto ľudí sa vzťahuje označenie „Winner at work“.

Modelom uvex pheos cx2 stanovuje spoločnosť uvex nové kritériá v oblasti profesionálnych okuliarov so straničkami: kryt očí X-tended Eyeshield je tvorený mäkkým komponentom, ktorý je priamo spojený s panoramatickým zorníkom a spoľahlivo zachytáva prach a vodu: ochranné okuliare sa dokonale prispôsobia tvári používateľa – na zaistenie 100-percentnej ochrany a vynikajúcej miery pohodlia pri nosení v každej situácii. K pokročilej funkčnosti modelu uvex pheos cx2 prispieva rozhodujúcou mierou aj inovatívna technológia x-Twist: pružná konštrukcia špeciálne tvarovaných straničiek okuliarov sa ergonomicky prispôsobí individuálnemu tvaru hlavy a tak zaistí bezpečné nosenie a pohodlné dosadnutie – bez ohľadu na to, aké pohyby hlava vykonáva.

Úspech vo všetkých disciplínach

Prvotriedny výkon modelu uvex pheos cx2 preukázali rôzne testy. Pri teste tesnosti s použitím indikačného roztoku neprepustí kryt s technológiou X-tended Eyeshield ani kvapku – či už pri postriekaní spredu v súlade s normou alebo z hornej a bočnej strany podľa štandardu uvex. Vďaka tomu je zaručená optimálna ochrana aj pri vykonávaní prác nad hlavou.

Okuliare uvex pheos cx2 zabodovali aj pri meraní vzdialenosti od čela. Pri tomto postupe sa meria vzdialenosť medzi okuliarmi a čelom na štyroch rôznych miestach. Výsledok: tieto mimoriadne ergonomické okuliare so straničkami poskytujú v porovnaní s už beztak veľmi kvalitnými ochrannými okuliarmi uvex pheos a uvex pheos s ešte viac ochrany a pohodlia pri nosení.