uvex i-works: Bezpečne dobrý vzhľad!

Spoľahlivá ochrana, vynikajúca miera pohodlia pri nosení a široké spektrum možností použitia: vo výrobkoch uvex i-works sa snúbia bohaté funkcie a premyslený výber materiálov so športovým vzhľadom.

Naše oči nie sú len náš najdôležitejší zmyslový orgán, ale aj zásadný faktor z hľadiska vykonávania práce. O to dôležitejšia je ich dôkladná ochrana, predovšetkým v náročných pracovných prostrediach s potenciálne škodlivými vplyvmi.

Rozsiahle ochranné funkcie, vysoká miera pohodlia pri nosení a široké zorné pole: model uvex i-works predstavuje pôsobivú kombináciu dlhými rokmi nadobudnutých technologických odborných znalostí, aplikačných poznatkov z rôznych odvetví a špičkovej výkonnosti zaistenej početnými testami funkčnosti a kvalitami kontroly. Takýmto spôsobom sa vývojárom zo spoločnosti uvex podarilo dosiahnuť zjednotenie všetkých výhod, ktoré by si človek mohol želať v súvislosti s funkciami a použitými materiálmi najmodernejších ochranných okuliarov.

Model uvex i-works sa vďaka svojej klasickej všestrannosti hodí na použitie v mnohých pracovných prostrediach a spĺňa tie najrôznejšie požiadavky. Chráni napríklad používateľov, ktorí sú vystavení vysokej záťaži počas stavebných prác alebo výrobných procesov, rovnako spoľahlivo však poslúži aj v zdravotníctve, pri laboratórnych prácach vo farmaceutickom priemysle, prípadne v potravinárskom priemysle. Sklá s ochranou proti ultrafialovému žiareniu s faktorom UV 400 navyše absorbujú ultrafialové žiarenie UVA, UVB a UVC s vlnovými dĺžkami do 400 nanometrov, takže stopercentne chránia oči pred záťažou v podobe ultrafialových lúčov.

Povrchová úprava uvex supravision excellence zaisťuje ochranné funkcie v plnom rozsahu aj v náročných pracovných prostrediach a pritom sa vyznačuje vysokou stabilitou voči mechanickým vplyvom v kombinácii s vonkajšou plochou mimoriadne odolnou proti poškriabaniu a chemikáliám. Vnútorná strana zorníkov navyše zostáva trvale odolná voči roseniu aj po viacnásobnom čistení: okuliare sa spravidla dajú používať rovnako dlho.

Z hľadiska používania ochranných okuliarov na pracovisku je rovnako dôležitá aj miera pohodlia pri nosení. Práve pri dlhšie trvajúcich použitiach je rozhodujúce, aby boli okuliare ľahké a aby nespôsobovali vôbec žiadne bolestivé otlačeniny na citlivých častiach tváre. Technológia duo component od spoločnosti uvex sa stará o to, aby to tak zostalo počas celého pracovného dňa. V mieste dosadnutia okuliarov sú použité komponenty z mäkkých materiálov, ktoré výrazne zvyšujú pocit pohodlia pri nosení, no zároveň zaručujú dobrú priľnavosť a protišmykové dosadnutie straničiek.

Ďalší dôležitý plusový bod: v prípade modelu uvex i-works sa podarilo dosiahnuť spojenie dlhodobo vysokej kvality a športového vzhľadu. Koniec koncov, aj zamestnanci pracujúci v náročných pracovných prostrediach majú právo na to, aby na pracovisku vyzerali dobre!