uvex sportsline – ochranná obuv so športovým vzhľadom

Nový modelový rad ochrannej obuvi uvex sportsline prináša funkčnosť, pohodlie a dizajn v modernom športovom šate – ľahké, štíhle a flexibilné pri každom kroku. Kombinácia bezpečnosti a moderného športového vzhľadu v jednej topánke. Presne to pravé riešenie na prácu v nenáročných oblastiach použitia, ako sú logistika, remeselná výroba a ľahký priemysel.

Rad uvex sportsline s ochrannou špičkou bez obsahu kovov a medzipodrážkou bez obsahu kovov odolnou proti prepichnutiu poskytuje ochranu a maximálnu mieru flexibility pri práci. Na špičke topánky sa nachádza kryt špičky z TPU, ktorý zvyšuje odolnosť proti opotrebeniu. Vďaka zvodovému odporu na úrovni menšej než 35 megaohmov sa rad uvex sportsline hodí aj na použitie v prostrediach ESD. Protišmyková odolnosť podľa certifikácie SRC a oblasť členka vtiahnutá mierne dovnútra zaručujú bezpečnosť pri chôdzi aj pri výstupoch na rebríky.

Vysokopriedušné textilné materiály zvršku a podšívka z dištančnej sieťoviny poskytujú vysokú mieru pohodlia pri nosení a vyváženú klímu pre chodidlá.

Dvojvrstvová polyuretánová podošva s prvkami pohlcujúcimi nárazy v oblasti päty v kombinácii s vyberateľnou antistatickou komfortnou vložkou zaručuje pohodlné tlmenie. Systém rýchleho šnurovania s možnosťou individuálneho nastavenia umožňuje dokonalé a bezpečné prispôsobenie ochrannej obuvi chodidlu.

Rad uvex sportsline je k dispozícii v troch farebných vyhotoveniach vo veľkostiach 36 až 48 a spĺňa požiadavky normy EN 20345:2011 S1 P SRC.