Spoločnosť uvex získava ocenenie „Most Innovative Brand Award 2017“

Po zasadnutí poroty na prelome rokov 2016/2017 a uzatvorení posudzovania všetkých prihlásených výrobkov konečne poznáme najinovatívnejšie značky roka. Najvyššie ocenenie v rámci Plus X Award – „Most Innovative Brand Award“ – sa v tomto roku udeľovalo už po štrnásty raz tým účastníkom súťaže Plus X Award, ktorí získali najvyšší počet pečatí kvality v príslušnej skupine výrobkov. Spoločnosť uvex sa úspešne zúčastnila s modelovým radom ochrannej obuvi uvex 2 a získala ocenenie v kategórii „nástroje“. Spoločnosť uvex tým jednoznačne potvrdila svoj inovačný potenciál ako poskytovateľ ochranných prostriedkov pre prácu, šport a voľný čas.

Modelový rad ochrannej obuvi uvex 2 už získal ocenenie Plus X Award pre „najlepší výrobok roka 2017“, ako aj celkovo päť zo siedmich pečatí kvality Plus X Award.

Porotcovia, organizátori, partneri a zástupcovia najväčšej súťaže udeľujúcej ocenenia za inovácie v oblasti technológií, športu a životného štýlu čo najsrdečnejšie blahoželajú oceneným značkám k dosiahnutiu vynikajúcich výsledkov.

„Srdečne blahoželám všetkým nositeľom ocenenia Most Innovative Brand Award 2017. Aj v tomto roku sa naši porotcovia tešili z prezentácie početných inovatívnych výrobkov, silných značiek a pôsobivých štúdií. Ocenené značky si teraz zaslúžene môžu odniesť do svojich podnikov pôsobivé zlaté trofeje. Tento žiarivý symbol a alegorický obraz reprezentuje odvahu realizovať inovatívne idey a vízie v skutočnom živote. Mnohé z týchto inovatívnych výrobkov nielenže obohatia každodenný život spotrebiteľov, ale zároveň majú potenciál zmeniť celé trhy, či dokonca vytvárať úplne nové,“ hovorí Donat Brandt, prezident Plus X Award.

Najinovatívnejšie značky roka 2017

• ABUS (elektronika a mediálna technika)
  • adidas (obuv)
  • ARAG (poisťovníctvo)
  • Beurer (zdravotná a osobná starostlivosť)
  • Bien-Zenker (bytové domy)
  • BRUDER (hračky a hobby)
  • CHIQ (veľké elektrické spotrebiče)
  • Fitbit (športové a fitness vybavenie)
  • Grohe (sanitárna technika)
  • Hensel (technológie v oblasti videa a fotografie)
  • Hyla (malé elektrické spotrebiče)
  • J.W. Ostendorf (stavebný materiál)
  • KEF (špičkové audiosystémy)
  • Lässig (rodina a deti)
  • Leicht (nábytok)
  • Magnat (domáca zábava)
  • markilux (Záhrada)
  • Matrix (športové a fitness zariadenia)
  • Medion (IT a digitálne produkty)
  • MYMIU (chovateľské potreby a príslušenstvo)
  • Theben (energia a osvetlenie)
  • uvex (nástroje)
  • Vestel (telekomunikácie)
  • Volkswagen (automobilový priemysel)
  • Waterkotte (vykurovanie a klimatizácie)
  • Wenko (príslušenstvo)
  • X-Bionic (športové oblečenie)

Informácie o ocenení Plus X Award
Medzinárodná nezávislá porota tvorená odborníkmi z 25 odvetví, 23 kompetentných strategických partnerov a viac než 600 zúčastnených značiek – to je Plus X Award, aktuálne najväčšia súťaž udeľujúca ocenenia za inovácie v oblasti technológií, športu a životného štýlu. Kandidátmi na ocenenia sú novovyvinuté a inovatívne technológie, mimoriadne dizajnové riešenia, ako aj inteligentné a jednoduché koncepcie ovládania. Aj kritériá ako dobrá ergonómia a ekologické vlastnosti výrobkov, bohatý výber funkcií a použitie vysokokvalitných materiálov a ich vysokokvalitné spracovanie vedú k výrobe udržateľných výrobkov s dlhou životnosťou, a teda sú takisto vhodnými kritériami, na základe ktorých sa udeľujú ocenenia. Ocenenie za inovácie začalo ako projekt na ochranu a posilnenie značky a obchodu, ako aj na zlepšenie orientácie koncových spotrebiteľov, pričom v roku 2017 sme boli svedkami už štrnásteho ročníka.