uvex i-gonomics: uvex 1 sport – dokonale štýlové, nekompromisne športové

Športový vzhľad sa snúbi s premyslenou funkčnosťou. Ochranná obuv uvex 1 sport presviedča mladistvým, módnym vzhľadom, ako aj prvotriednym pohodlím pri nosení. Vďačí za to nízkej hmotnosti, najmodernejším materiálom s optimálnou reguláciou klímy a ergonomicky tvarovanej podošve z polyuretánu s dvojitou hustotou. Ako súčasť produktového systému uvex i-gonomics merateľne zvyšuje pohodlie pri nosení počas práce aj mimo nej.

Bohatá výbava
Takmer bezšvová ochranná obuv uvex 1 sport vo vyhotoveniach s triedou ochrany S1 alebo S3 a novovyvinutým tvarom presviedča navyše aj bohatou výbavou. Obuv je zároveň vhodná na použitie v antistatických prostrediach (ESD), ako aj pre osoby alergické na chróm, keďže je vyrobená zo syntetických materiálov. Polyuretánová podošva je odolná proti oderu a vyznačuje sa veľmi dobrými hodnotami protišmykovej odolnosti (označenie SRC). Ochranná špička xenova® bez obsahu kovov a nekovová vložka odolná proti prepichnutiu (verzia S3) poskytujú bezpečnosť na vysokej úrovni. Ochranná obuv uvex 1 sport navyše neobsahuje žiadne látky narúšajúce priľnavosť lakov. Veľkosti 35 – 40 sa vyrábajú v dámskych tvaroch. Vymeniteľná komfortná vložka zaisťuje tlmenie v oblasti prednej časti chodidla a päty. Na želanie sú pre ochrannú obuv uvex 1 sport k dispozícii ortopedicky prispôsobené riešenia podľa normy DGUV 112-191, resp. ÖNORM Z 1259.

uvex i-gonomics – inovatívna ochranná obuv. Merateľne vyššia miera pohodlia pri nosení.
uvex i-gonomics je synonymom pre najvyššiu funkčnosť a prvotriedne pohodlie pri nosení: tento inovatívny produktový systém je dokonale prispôsobený ľudskej fyziognómii a vyznačuje sa vynikajúcim tlmením, nízkou hmotnosťou, ako aj optimálnou reguláciou klímy. Výsledkom je citeľne vyššia miera pohodlia pri chôdzi a státí v ochrannej obuvi – a to po celý pracovný deň. Obuv uvex 1 sport dosahuje v rámci indexu komfortu systému uvex i-gonomics vynikajúcu hodnotu 4,3. Vďačí za to nízkej hmotnosti na úrovni 475 gramov (S1 SRC, veľkosť 42), vysokej flexibilite (nízka pevnosť v ohybe) a dobrej priedušnosti.