uvex profisystem construction

Výzvy v stavebnom priemysle sú rôznorodé: od prípravných prác na stavenisku cez výškové a podzemné stavebné práce až po inštalačné práce na stavbách a úpravy interiéru. Pri každom projekte zohráva mimoriadne dôležitú úlohu dokonalá súhra jednotlivých remeselných odvetví – rovnako ako dokonalá kombinácia ochranných prostriedkov. Spoločnosť uvex safety group na veľtrhu A+A v roku 2017 prvýkrát prezentovala rozsiahly produktový systém OOP špeciálne pre stavebný priemysel.

Spoločnosť uvex vyvinula a vybrala viac než 150 inovatívnych výrobkov z kategórie OOP, ktoré sú zamerané na špecifické požiadavky stavebného priemyslu a spoľahlivo chránia zamestnancov. Sortiment výrobkov uvex profisystem construction zahŕňa výrobky pre 12 remeselných odvetví, takže optimálne pokrýva všetky oblasti použitia.

Sortiment výrobkov uvex profisystem construction bol vyvinutý pre nasledujúce priemyselné odvetvia:

• Výstavba ciest
  • výstavba kanalizácií a potrubných vedení,
  • klampiarstvo, klimatizačná technika a vykurovacie inštalácie,
  • murárske, kamenárske a dláždiace práce,
  • demolačné a demontážne práce,
  • stavba mostov a tunelov, mimoúrovňových cestných komunikácií,
  • Elektroinštalácia
  • Betonárske a štukatérske práce
  • Obsluha stavebných strojov
  • pokladanie podláh a dlaždíc,
  • maliarske a čalúnnické práce,
  • Stavebné zámočníctvo

Mimoriadne intenzívny hluk? Nebezpečný úlet iskier? Škodlivé staré materiály? Spoločnosť uvex má vhodné riešenie na každé použitie – a poskytuje profesionálnu ochranu pre zamestnancov od hlavy po päty. V podobe výrobkov, ktoré sa vyznačujú použitím inovatívnych technológií, vynikajúcou kvalitou a moderným vzhľadom.

Príklady výrobkov:

Bezpečné ochranné prilby ako nenahraditeľný spoločník na každom stavenisku: Na prilbu uvex pheos IES sa pomocou integrovaného klipu dajú priamo pripevniť ochranné okuliare uvex pheos. Vďaka tomu sedia okuliare bezpečne tam, kde majú sedieť – a v prípade potreby sa dajú odložiť do prilby.

Inovatívne ochranné okuliare na všetky práce v stavebnom priemysle: model uvex pheos cx2 chráni spoľahlivo proti stavebnému prachu a vďaka ergonomicky tvarovanému krytu očí je jeho nosenie mimoriadne pohodlné – aj pri dlhodobom používaní.

Flexibilné ochranné rukavice, vďaka ktorým sa váš tím môže bezpečne pustiť do akejkoľvek práce: model uvex phynomic XG sedí ako „druhá koža“ a jeho inovatívna povrchová úprava zvyšuje bezpečnosť úchopu pri manipulácii s mastnými obrobkami.

Spoľahlivá ochrana sluchu pred hlukom na stavenisku: model uvex K4 sa vyznačuje mimoriadne vysokou mierou pohodlia pri nosení vďaka veľmi mäkkému čalúneniu mušlí – nápadné reflexné vyhotovenie zároveň zvyšuje viditeľnosť používateľa.

Robustná ochranná obuv ako stabilný „základ“ pre váš stavebný tím: model uvex 2 s ochrannou špičkou najnovšej generácie bez obsahu kovov poskytuje najvyššiu mieru pohodlia pri nosení vďaka nízkej hmotnosti a vysokej flexibilite.

S tou výbavou bude váš tím neprehliadnuteľný na každom stavenisku: softshellová bunda uvex protection active flash s vysokou odolnosťou proti vode je vybavená systémom svetelného navádzania s akumulátorovým napájaním – na zvýšenie bezpečnosti v podmienkach so zlou viditeľnosťou.

Popri výrobkoch ponúka spoločnosť uvex v rámci sortimentu profisystem construction aj bohatý program služieb a servisných činností. K dispozícii sú možnosti vyhodnotenia použitia priamo na mieste, ale aj nástroje automatizovaného poradenstva, ako napríklad nástroj uvex Chemical Expert System pre ochranné rukavice. Spoločnosť uvex navyše ponúka individuálne prispôsobenie výrobkov v segmentoch ochranných okuliarov, ochrany hlavy a ochranných odevov. V oblasti vzdelávania a ďalšieho odborného vzdelávania sú k dispozícii interné semináre navrhované individuálne pre jednotlivých zákazníkov, ako aj podujatia špecifické pre konkrétne odvetvia, ktoré sa konajú v stredisku uvex academy v meste Fürth.