uvex suXXeed – pracovné oblečenie vhodné na každodenné nosenie

Nová kolekcia pracovného oblečenia uvex suXXeed prináša špičkovú kvalitu vo všetkých smeroch: premyslená funkčnosť, športový vzhľad, pútavé kontrasty farieb, nezvyčajné kombinácie materiálov a strih, ktorý padne ako uliaty. Tieto vlastnosti ocenia ženy rovnako ako muži. Štýlové pracovné oblečenie so vzhľadom neformálneho oblečenia na každodenné nosenie. Ideálne na používanie v priemysle a remeselnej výrobe.

Pracovné oblečenie uvex suXXeed hravo zvláda akékoľvek nasadenie a akýkoľvek druh pohybu. Materiály zaisťujúce reguláciu vlhkosti, 4-smerové elastické prvky a strihové vyhotovenie búnd, ktoré zaručuje, že bunda zostane na svojom mieste, aj keď používateľ zdvihne ruky. TOTO je optimálny strih – o to ide. Pánske nohavice sú okamžite k dispozícii vo vyhotovení so zúženým alebo štandardným strihom – ide o novinku v rámci OOP. Osobitné dámske strihy nohavíc, tričiek a búnd – strihové vyhotovenie a funkčnosť predstavujú neoddeliteľnú súčasť receptu na úspech aj v týchto prípadoch. Optimálny strih bez kompromisov. Vhodné na trávenie voľného času.

Rovnaký názor má aj medzinárodná nezávislá odborná porota zodpovedná za udeľovanie ocenenia Plus X Award. V najväčšej súťaži udeľujúcej ocenenia za inovácie v oblasti technológií, športu a životného štýlu získala spoločnosť uvex titul „značka roka 2017“ v kategórii „pracovné oblečenie“. Kapsáčové nohavice so štandardným strihom a bunda Realworker z kolekcie uvex suXXeed získali ocenenia za vysokú kvalitu, dizajn, funkčnosť a ergonómiu v kategórii športového oblečenia.