uvex i-gonomics: uvex synexo Z200 – dokonalá synergia pohodlia a ochrany

Ochranné rukavice uvex synexo Z200 kombinujú výhody bezšvových ochranných rukavíc so špeciálnymi ochrannými zónami. Či už ide o presné práce alebo činnosti, pri ktorých treba podať naozaj maximálny výkon: uvex synexo Z200 poskytuje cielenú ochranu presne tam, kde je to potrebné – a stanovuje nové kritériá v oblasti funkčnosti a pohodlia pri nosení. Práve preto je súčasťou produktového systému uvex i-gonomics, ktorý merateľne zvyšuje pohodlie pri nosení výrobkov z kategórie OOP.

Zvýšená ochrana na rozhodujúcich miestach
Inovatívna ochranná rukavica uvex synexo Z200 poskytuje spoľahlivú bezpečnosť. Štatistiky nemeckého zákonného úrazového poistenia (Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung, DGUV) ukazujú, že k rezným poraneniam a odreninám dochádza najčastejšie na palcoch a ukazovákoch. V prípade robustnej montážnej rukavice uvex synexo Z200 sú dodatočne zosilnené presne tieto miesta, ako aj vnútorná plocha ruky. Biela ochranná zóna z HPPE, ktorá sa nachádza pod povrchovou úpravou Xtra-Grip-Aqua-Polymer, efektívne zvyšuje odolnosť proti roztrhnutiu a ochranu proti porezaniu (trieda ochrany proti porezaniu B) bez negatívneho vplyvu na pohodlie pri nosení. Vysoká priedušnosť dosiahnutá použitím poréznej povrchovej úpravy Xtra-Grip-Aqua-Polymer zabezpečuje pocit pohodlia pri nosení za každých okolností a vysokú mieru bezpečnosti úchopu vo vlhkých a olejnatých prostrediach. Model uvex synexo Z200 je certifikovaný podľa normy EN 388 (4X31B) a spĺňa požiadavky štandardu Öko-Tex Standard 100. Je vhodný predovšetkým na presné práce, montáže, opravárenské a údržbové práce, ako aj remeselnú výrobu a je k dispozícii vo veľkostiach od 6 do 12. Vyrába sa v Nemecku.

uvex i-gonomics – inovatívna ochrana rúk. Merateľne vyššia miera pohodlia pri nosení.
uvex i-gonomics je synonymom pre najvyššiu funkčnosť a prvotriedne pohodlie pri nosení: tento inovatívny produktový systém je dokonale prispôsobený ľudskej fyziognómii a vyznačuje sa mimoriadne vysokou odolnosťou pri nosení, nízkou hmotnosťou, ako aj optimálnou reguláciou klímy. Zároveň sa dosiahla minimalizácia rušivých vplyvov pri nosení ochranných rukavíc – jednoznačný prínos z hľadiska bezpečnosti.

Ďalšie ochranné rukavice uvex synexo
Či už ide o zosilnenie v mieste ohýbania palcov, tlmiace prvky na vnútornej strane ruky, alebo chrániče na vonkajšej strane ruky a prstov: každá ochranná rukavica z modelového radu uvex synexo sa vyznačuje špičkovými ochrannými funkciami – a v závislosti od oblasti použitia ponúka optimálne riešenie. Popri rukavici uvex synexo Z200 sú k dispozícii aj modely uvex synexo M100, uvex synexo M500 a uvex synexo impact 1, ktoré pokrývajú úplne špecifické potreby.