uvex sportsline na stupni víťazov

Modelový rad ochrannej obuvi uvex sportsline prináša funkčnosť, pohodlie a dizajn v modernom športovom šate. Tieto vlastnosti presvedčili aj porotu Rady pre dizajn, ktorá udelila víťazné ocenenia German Design Award 2018 v kategórii Industry modelu 8473 z modelového radu uvex sportsline spomedzi viac než 5 000 zaregistrovaných výrobkov.

Modelový rad uvex sportsline s ochrannou špičkou bez obsahu kovov a medzipodrážkou bez obsahu kovov odolnou proti prepichnutiu poskytuje ochranu a maximálnu mieru flexibility pri práci. Na špičke topánky sa nachádza kryt špičky z TPU, ktorý zvyšuje odolnosť proti opotrebeniu. Vďaka zvodovému odporu na úrovni menšej než 35 megaohmov sa rad uvex sportsline hodí aj na použitie v prostrediach ESD. Protišmyková odolnosť podľa certifikácie SRC a oblasť členka vtiahnutá mierne dovnútra zaručujú bezpečnosť pri chôdzi aj pri výstupoch na rebríky. Vysokopriedušné textilné materiály zvršku a podšívka z dištančnej sieťoviny poskytujú vysokú mieru pohodlia pri nosení a vyváženú klímu pre chodidlá.

Dvojvrstvová polyuretánová podošva s prvkami pohlcujúcimi nárazy v oblasti päty v kombinácii s vyberateľnou antistatickou komfortnou vložkou zaručuje pohodlné tlmenie. Systém rýchleho šnurovania s možnosťou individuálneho nastavenia umožňuje dokonalé a bezpečné prispôsobenie ochrannej obuvi chodidlu.

Rad uvex sportsline je k dispozícii v troch farebných vyhotoveniach vo veľkostiach 35 až 48 a spĺňa požiadavky normy EN 20345:2011 S1 P SRC. Presne to pravé riešenie na prácu v nenáročných oblastiach použitia, ako sú logistika, automobilový priemysel, letecká doprava a remeselná výroba.

Informácie o ocenení German Design Award
Ocenenie German Design Award je medzinárodné prestížne ocenenie Rady pre dizajn. Jeho cieľ: objavovanie, prezentovanie a oceňovanie jedinečných trendov v oblasti dizajnu. Toto ocenenie sa každý rok udeľuje vysokokvalitným zaregistrovaným výrobkom z oblasti produktového a komunikačného dizajnu, ktoré sú svojím spôsobom priekopnícke vo sfére medzinárodného dizajnu. Ocenenie German Design Award, ktoré sa prvýkrát udeľovalo v roku 2012, patrí k najuznávanejším súťažiam v oblasti dizajnu na celom svete a teší sa vysokej mienke nielen v odborných kruhoch.