

Ochranná rukavica uvex profi ergo ENB20A
Číslo položky: 60147
- veľmi dobrá bezpečnosť úchopu v mokrých a mastných priestoroch
- dlaňová časť a chrbtové časti ruky s povrchovou úpravou
- certifikované podľa normy EN 388:2016 (2 1 2 1)
- vhodné na obsluhu dotykových ovládacích panelov
- vhodné na manipuláciu s potravinami
uvex profi ergo ENB20A – istý úchop aj pri práci s olejom
Nepriepustná špeciálna povrchová úprava rukavíc uvex profi ergo z materiálu NBR je odolná voči olejom a tukom. Vysokokvalitná podšívka z bavlneného úpletu zaisťuje vysokú mieru pohodlia pri nosení, príjemný pocit na pokožke a optimálnu reguláciu klímy v rukavici. Navyše sa hodí na ovládanie dotykových displejov.Všeobecné charakteristiky
- univerzálne použiteľná ochranná rukavica z bavlneného úpletu
- dlaňová časť a tri štvrtiny chrbtovej časti ruky majú špeciálnu povrchovú úpravu z NBR (nitrilkaučuk)
- vhodné na ovládanie dotykových displejov
- farby: biela, oranžová
- k dispozícii v nasledujúcich veľkostiach: 6 až 11
Ochranné charakteristiky
- certifikované podľa normy EN 388:2016 (2 1 2 1)
- veľmi dobrá bezpečnosť úchopu vo vlhkých, mokrých a mastných priestoroch
Komfortné charakteristiky
- dobrý hmatový vnem a cit v končekoch prstov
- ergonomický tvar
- vysoká miera flexibility
- veľmi dobré pohodlie pri nosení vďaka schopnosti bavlnenej podšívky absorbovať vodnú paru
- bez obsahu škodlivých látok podľa normy OEKO-TEX® Standard 100
Oblasti použitia
- montáž,
- kontrolné práce,
- údržba,
- ľahké až stredne ťažké práce s kovmi
Obsah na stiahnutie
List produktových údajov
Specifications Ochranná rukavica uvex profi ergo ENB20A
Attribute | Value |
---|---|
Specific features | OEKO-TEX® Standard 100, Suitable for use in the food industry, Made in Germany |
Typ výrobku | mechanická ochrana |
Skupina výrobkov | uvex profi ergo |
Vyhotovenie | S pletenou manžetou |
Povrchová úprava | Nitrilový kaučuk (špeciálne NBR) |
Časť s povrchovou úpravou | 3/4 chrbtovej časti ruky, vnútorná strana ruky |
Norm | EN 388, EN 407 |
Normy | EN 388:2016 (2 1 2 1 X) |
Vhodné na použitie v potravinárstve | áno |
Vhodnosť na použitie v potravinárstve | Vodnaté (pH > 4,5), Kyslé (pH < 4,5), Alkoholické, Suché (nemastné) , Matné (R1 = olivový olej) , Mastné (R2 = maslo, margarín), Mastné (R3 = ryby, syr), Mastné (R4 = mäso, hydina), Mastné (R5 = keksy, pečivo) |
Materiál | Bavlnený úplet |
Farba | Oranžová, Biela |
Veľkosť | 6, 7, 8, 9, 10, 11 |
Conditions of the workplace | Wet, vlhké/mierne mastné, Oily |
Použitie | Univerzálne, práce s dotykovými obrazovkami, údržba, kontrolné práce, práce s kovom, montáž |
Certifikáty | vhodné na prácu s potravinami, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100 |
Aqueous pH > 4.5 | Acidic pH < 4.5 | Alcoholic | Fatty | Dry (non-fatty) | |
---|---|---|---|---|---|
Examples | Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans | Vinegar, yeast, milk, yoghurt | Wine, spirits, liqueurs | Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) | Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses |
uvex phynomic airlite A ESD |
YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex profi ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex contact ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex phynomic C3 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex pynomic C5 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex (orange) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex S (blue/green) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex profastrong NF 33 |
YES |
YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
uvex u-fit | YES | YES | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex phynomic foam | YES | YES | YES | YES (R5) | YES |
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex unilite thermo | YES | YES | YES | NO | YES |
uvex u-fit strong N2000 | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-fit lite | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-chem 3300 | YES | YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
uvex u-fit ft | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
Further information, including test principles, is available on request.